•                      
  •                      
  •                      
  •                      
  •                      
PRIMA PAGINA
INTERVENTII
ALATURA-TE NOUA
CONSTRUCTII
PROIECTARI
AMENAJARI
DESIGN
RESTAURARE
LUCRARI DE NOAPTE
TAMPLARIE
MOBILA LA COMANDA
FINANTARE
INTREBARI FRECVENTE
CERE OFERA DE PRET
Soluti optime de acoperire a piscinei!
 
» Solutii de acoperire a piscinei

Pana acum cativa ani luxul nu putea fi conceput daca o proprietate imobiliara nu includea vila, jacuzzi, piscina, fantana arteziana etc. In prezent lucrurile s-au mai schimbat; de exemplu piscina nu mai reprezinta neaparat un lux decat daca dispune de anumite dotari speciale. Prin urmare un simplu bazin umplut cu apa, dotat cu cea mai ieftina instalatie de purificare a apei, realizat cu o investitie de maximum 2.000 de euro nu poate fi considerat un indiciu al luxului. Totusi, pentru cine isi permite o investitie de 10 – 15.000 de euro pentru o piscina de lux va beneficia de toate facilitatile: transport, montaj, service si asisten?? tehnica, minipiscina incorporata - cu dotare hidro-aeromasaj, grup de filtrare foarte performant, tablou electric de alimentare cu protectie diferentiala si programator, lampi subacvatice, substante de limpezire si dezinfectare, trusa pentru testarea PH-ului si a continutului de clor s.a. Conform ofertelor firmelor de profil o astfel de piscina rezista minimum 30-40 de ani.


» Solutii si variante

Daca intentionati sa prelungiti sezonul de scaldat in propria piscina va trebui deci sa faceti o noua investitie, pentru a va putea bucura de aceasta pe tot parcursul anului. Bugetul pe care va trebui sa-l aveti la dispozitie nu este de neglijat. Acesta depinde de pretentiile dumneavoastra precum si de tehnologia pentru care optati: cu pereti ficsi sau flotanti. Important este sa aveti in vedere faptul ca trebuie obtinut un echilibru intre administrarea eficienta a energiei, crearea unui mediu placut si reducerea costurilor de intretinere pe perioada rece.
In ceea ce priveste acoperirile glisante va recomandam o solutie ce include profile de aluminiu cu o rezistenta mare si o greutate redusa. Acoperisul va fi alcatuit dintr-o suprafata vitrata din policarbonat tratat pe interior impotriva condensului. Placile din policarbonat se vor fixa pe o structura din otel inoxidabil. In mod normal o astfel de constructie ar trebui sa reziste la intensificarile vantului si la presiunea exercitata de incarcarea cu zapada. Acest tip de acoperisuri ruleaza in mod normal pe niste rotile montate pe o axa de otel inoxidabil. De asemenea exista si solutia unui acoperis glisant (pe sine) manipulare acestuia fiind ceva mai usoara.


» Care sunt avantajele?

    In urma unei astfel de lucrari avantajele sunt semnificative: piscina poate fi utilizata in orice anotimp si in orice moment al zilei, datorita mentinerii unei temperaturi optime in interior. De asemenea calitatea apei este pastrata prin impiedicarea patrunderii apelor pluviale in bazin. Evident, in situatia in care piscina este acoperita, atat frunzele cat si diverse alte impuritati vor fi impiedicate sa patrunda in bazin.
    Daca sunteti fericitul posesor al unei piscine si pana acum nu v-ati gandit s-o folositi si pe perioada anotimpului rece este momentul sa contactati o firma de acoperiri specializata in piscine, piata romaneasca fiind deja destul de dezvoltata pe acest segment.
Website realizat de Global Design