•                      
  •                      
  •                      
  •                      
  •                      
PRIMA PAGINA
INTERVENTII
ALATURA-TE NOUA
CONSTRUCTII
PROIECTARI
AMENAJARI
DESIGN
RESTAURARE
LUCRARI DE NOAPTE
TAMPLARIE
MOBILA LA COMANDA
FINANTARE
INTREBARI FRECVENTE
CERE OFERA DE PRET
Restaurare monumente!

Daca va aflati pe aceasta pagina, inseamna ca doriti sa restaurati un monument si sunteti constient de valoarea lui istorica!

Restaurarea unui monument sau piesa arhitecturala valoroasa este un proces care necesita multa precizie si indemanare.
Daca sunteti constient de valoarea istorica a monumentului pe care il detineti, incercati atunci sa protejati valoarea sa intrinseca, contribuind la conservarea si punerea in valoare a acestor calitati prin proiecte de conservare sau restaurare arhitecturala.

Tehnica restaurarii este un proces complicat, mai ales cand este vorba de un monument cu o valoarea istorica deosebita, unde trebuie respectate si luate in calcul o serie de amanunte.

Astfel, pe langa un inginer proiectant si un inginer contructor, pentru restaurarea unui monument istoric este nevoie si de un cercetator care sa studieze documente legate de respectivul monument.

Exista metode care vor readuce monumentul sau obiectul istoric in starea in care era dupa realizare sa; exista variante moderne pentru a reda un monument publicului; exista solutii de protejare si conservare a elementelor de constructie cu valoare istorica si culturala.

Lucrarile de restaurare a monumentelor istorice intreprinse de Global Construct se fac la cele mai inalte standarde, astfel incat aceste opere sa poata fii admirate si repuse in valoare.
 


PUBLICITATE
GTM Grup, Mereu alaturi de tine!
Website realizat de Global Design