•                      
  •                      
  •                      
  •                      
  •                      
PRIMA PAGINA
INTERVENTII
ALATURA-TE NOUA
CONSTRUCTII
PROIECTARI
AMENAJARI
DESIGN
RESTAURARE
LUCRARI DE NOAPTE
TAMPLARIE
MOBILA LA COMANDA
FINANTARE
INTREBARI FRECVENTE
CERE OFERA DE PRET
Restaurare cladiri vechi!

Daca va aflati pe aceasta pagina, inseamna ca doriti sa restaurati o cladire veche, o casa parinteasca sau un monument!

De cate ori v-ati gandit ca este mai usor sa re-amenajezi un imobil existent decat sa iei totul de la capat? De cate ori legea nu va permite sa demolati, pentru ca este vorba de un monument de arhitectura foarte valoros?

Exista solutii si diferite variante care modifica constructia dvs. veche intr-una aproape noua. Este, de asemenea, foarte posibil sa pastram numai fatada, si prin solutii moderne de consolidare a structurii de rezistenta sa va propunem o noua compartimentare in spatele fatadei vechi. Si aveti atatea de castigat !

- Proiecte de extindere sau supraetajare a imobilelor existente

Sunteti proprietarul unui imobil care nu mai corespunde nevoilor actuale ?
Spatiile sunt mici si aveti impresia ca nu va mai ajung ?

Printr-o simpla extindere sau o supra-etajare a constructiei (de la caz la caz si functie de mediul inconjurator), puteti castiga acel spatiu de care aveati nevoie. Modulat si compartimentat asa cum doriti dvs., ati castigat nu numai spatiu, dar ati obtinut ceea ce vroiati intr-un timp mult mai scurt.

- Solutii de protejare si conservare a elementelor de constructie cu valoare istorica si culturala

Locuiti intr-o zona veche care este protectie a patrimoniului cultural ? Sunteti constient de cata valoare cultural - artistica are imobilul pe care-l posedati ?
Incercati atunci sa protejati aceasta valoare intrinseca a sa, contribuind la conservarea si punerea in valoare a acestor calitati prin proiecte de conservare sau restaurare arhitecturala. Nu veti regreta, pentru ca fiecare dintre noi are nevoie de istorie si de cultura !Website realizat de Global Design