•                      
  •                      
  •                      
  •                      
  •                      
PRIMA PAGINA
INTERVENTII
ALATURA-TE NOUA
CONSTRUCTII
PROIECTARI
AMENAJARI
DESIGN
RESTAURARE
LUCRARI DE NOAPTE
TAMPLARIE
MOBILA LA COMANDA
FINANTARE
INTREBARI FRECVENTE
CERE OFERA DE PRET
Proiectari industriale!

Daca va aflati pe aceasta pagina, insemna ca doriti sa va construiti o hala, un showroom, sau cateva birouri, ceea ce inseamna ca inaninte aveti nevoie de noi pentru proiectare.

Atunci cand porniti la drum asigurati-va ca aveti alaturi un partener pe care sa va puteti baza si cu ajutorul caruia puteti sa va claditi visele dumneavoastra. Proiectele industriale sunt din ce in ce mai performante: hale incapatore si ultradotate tehnologic, spatii de depozitare sigure, birouri confortabile, etc. Global Construct va ofera proiectare la inalte standarde de profesionalism si competenta, in acord cu normele europene.
In ceea ce priveste instalatiile, proiectele industriale necesita informatii tehnologice de ultima ora. Dispozitivele electrice, sanitare sau de climatizare de pe piata sunt adaptate automatizarii aproape totale a mediului industrial si au in vedere reducerea consumurilor excesive, si minimizarea pierderilor..
Standardele de fezabilitate ale proiectelor industriale reprezinta certificarea faptului ca intreprinderea dumneavoastra va activa in deplina securitate si legalitate.

Siguranta si eficienta, sunt standard de calitate ale activitatii noastre!

 


» Acte necesare pentru:
Website realizat de Global Design