•                      
  •                      
  •                      
  •                      
  •                      
PRIMA PAGINA
INTERVENTII
ALATURA-TE NOUA
CONSTRUCTII
PROIECTARI
AMENAJARI
DESIGN
RESTAURARE
LUCRARI DE NOAPTE
TAMPLARIE
MOBILA LA COMANDA
FINANTARE
INTREBARI FRECVENTE
CERE OFERA DE PRET
Proiectari Civile!
Daca va aflati pe aceasta pagina, insemna ca doriti sa va construiti o casa, un bloc sau poate doar o simpla mansardare, ceea ce inseamna ca inaninte aveti nevoie de noi pentru proiectare.

Atunci cand porniti la drum asigurati-va ca aveti alaturi un partener pe care sa va puteti baza si cu ajutorul caruia puteti sa va claditi visele dumneavoastra.

Cu mult inaintea demararii lucrarilor de constructie incepe consultanta in proiecte civile.

Alaturi de arhitectura interioara si exterioara, pregatirea instalatiilor reprezinta un aspect de prima importanta in constructiile civile. Dispozitivele electrice, sanitare, de climatizare va asigura impreuna confortul necesar unui camin adevarat.

Instalatiile civile prevazute de planurile noastre include numai sisteme de mare randament, discrete, silentioase, functionale, cu investitii minime de montare si consum redus de energie, cu circuite verificate din punct de vedere tehnologic.

Studiile de proiecte civile fezabilitate sunt doar o parte din atuurile noastre, ajutandu-ne sa insotim consultanta acordata clientilor cu o perspectiva serioasa si foarte bine documentata.

 

 

» Acte necesare pentru:
Website realizat de Global Design