•                      
  •                      
  •                      
  •                      
  •                      
PRIMA PAGINA
INTERVENTII
ALATURA-TE NOUA
CONSTRUCTII
PROIECTARI
AMENAJARI
DESIGN
RESTAURARE
LUCRARI DE NOAPTE
TAMPLARIE
MOBILA LA COMANDA
FINANTARE
INTREBARI FRECVENTE
CERE OFERA DE PRET
Instalatii sanitare!


Global Construct este specializata de asemenea in servicii in domeniul instalatiilor: instalatii sanitare si instalatii termice, incepand din faza de proiectare si terminand cu executarea propriu-zisa si montaj.
Sistemele de instalatii sanitare si instalatii termice reprezinta un factor de confort esential si necesar pentru fiecare locuinta.


Va stam la dispozitie cu personal specializat in montaje de instalatii sanitare, cu experienta in domeniul instalatiilor atat pentru montaj-executie lucrare cat si pentru indrumare si proiectare a acestora.
Montajul cuprinde: cazi de baie, cabine dus, saune, mobilier baie, seturi baie, etc.
Toate fazele lucrarii- analiza de caz, proiectare, executie, mentenanta sunt minutios pregatite si executate profesionist.


Prin serviciile pe care vi le punem la dispozitie, garantam functionarea sistemelor de instalatii sanitare si instalatii termice la parametrii de confort optimi.
In aceeasi masura siguranta in exploatare a sistemelor de instalatii sanitare si instalatii termice reprezinta un aspect important in derularea activitatii pentru fiecare locatar.
Prin profesionalismul si experienta instalatorilor nostri, sistemele de instalatii sanitare si instalatii termice vor fi un element de siguranta si confort pentru fiecare cladire.

Aveti probleme va stam la dispozitie 24/24 vedeti detalii la pagina Interventii click aici!


Website realizat de Global Design