•                      
  •                      
  •                      
  •                      
  •                      
PRIMA PAGINA
INTERVENTII
ALATURA-TE NOUA
CONSTRUCTII
PROIECTARI
AMENAJARI
DESIGN
RESTAURARE
LUCRARI DE NOAPTE
TAMPLARIE
MOBILA LA COMANDA
FINANTARE
INTREBARI FRECVENTE
CERE OFERA DE PRET
BINE ATI VENIT!


Daca ati ajuns pe acest site inseamna ca doriti sa va construiti o casa, sa o izolati, sa va zugraviti sau renovati locuinta sau doriti sa aflati cat va poate costa o casa, sau cat dureaza construirea unei case. Sau pur si simplu doriti sa cereti parerea unui specialist, care v-ar putea lamuri in anumte privinte. Noi, GLOBAL CONSTRUCT va stam la dispozitie!
O echipa de profesionisti, ai carei fondatori activeaza in domeniul constructiilor de mai bine de 10 ani, atat in Romania cat si in alte tari europene. Echipa Global Construct este format din ingineri specialisti si echipe formate de muncitori calificati, mereu interesati de gasirea de solutii prompte si de durata adaptate nevoilor clientilor si cerintelor existente pe piata. Incepand cu lucrari de finisaje interioare si exterioare si terminand cu lucrari de constructii civile si industriale nu exista de fapt nici un gen de lucrare la care compania sa nu raspunda cu promptitudine.

Oferta noastra in domeniul constructiilor este ampla şi acopera practic toate nevoile unui potential client:

GLOBAL CONSTRUCT este dimensionata sa execute lucrari de volum mic pana la mare, in conditii de eficienta maxima si calitate ridicata.
Oferim tuturor clientilor: Echipa noastra este la fiecare pas alaturi de dumneavoastra. Ne vom ocupa de toate etapele, incepand cu proiectul de arhitectura, de rezistenta si de specialitati, obtinerea autorizatiilor de urbanism si constructie si a celor pentru utilitati, si incheind cu executarea lucrarii propriu-zise, de la A-Z.

Specificul companiei consta in capacitatea de a intelege in relatia cu clientul, o permanentă interfatare constructiva, care transforma partenerii in prieteni si colegi de drum pe o perioada indelungata.

Ne imbunatatim permanent serviciile si dotarile pentru a va multumi pe dumneavoastra si pentru a ne recomanda mai departe.

 

Website realizat de Global Design