•                      
  •                      
  •                      
  •                      
  •                      
PRIMA PAGINA
INTERVENTII
ALATURA-TE NOUA
CONSTRUCTII
PROIECTARI
AMENAJARI
DESIGN
RESTAURARE
LUCRARI DE NOAPTE
TAMPLARIE
MOBILA LA COMANDA
FINANTARE
INTREBARI FRECVENTE
CERE OFERA DE PRET
Design exterior la standarde occidentale!


Daca va aflati pe aceasta pagina, inseamna ca aveti nevoie de un sfat de la cei mai buni pentru design-ul locuintei sau a biroului dumneavoastra!

Atunci cand vorbim despre o casa, loc de odihna si relaxare, trebuie luat in considerare intregul teren aferent constructiei. La fel ca si design-ul interior, cel exterior joaca de asemena un rol important in transformarea spatiului in care traim in ceva unic. Culorile aplicate pe fatada, scarile de la intrare, sistemul de iluminat si alte elemente joaca un rol foarte important. Impreuna vom conferi casei dumneavoastra o noua imagine, de invidiat.

Viata casei nu se limiteaza intre peretii ei, ci se continua in afara si capata diverse functii (de reprezentare), stabilind anumite relatii de vecinatate.
Acest spatiu exterior al locuintei, curtea este cel care „tradeaza" cel mai usor „raporturile" in care se afla constructia cu mediul natural, cat de mult se doreste pastrarea, modelarea sau transformarea lui.

Amenajarea acestei curti cu terasa, piscina si alte elemente este bine sa se subordoneze conceptului arhitectural al casei pentru a nu se intrerupe „dialogul" dintre interior si exterior. 


PUBLICITATE
GTM Grup, Mereu alaturi de tine!

Website realizat de Global Design